in

Жена сигнализира за опасно място във Варна: Превърнало се е в сметище и сборище на наркозависими, твърди тя (СНИМКИ)

Снимка: Google Street View

Жена от Варна се обърна към екипа на медия „Нова Варна“ с оплакване от състоянието на „Варна-спирка“ в Южна промишлена зона, Варна. Тя обяснява, че всеки ден чака влака си там, но определя мястото като доста опасно. Дори се страхувала за живота си

Жената разказа пред екипа ни, че мястото е под всякаква критика, като се е превърнало в сметище и сборище на наркозависими хора. Веднъж е подавала сигнал и до спешния номер 112.

„Това е спирка Варна под голямото кръгово на входа на Варна. Преди малко имаше един наркозависим, който се търкаляше по земята. Уплаших се. Мислех, че ще умира“, казва жената.

Снимки: Л. В. Димитрови
Снимка: Л. В. Димитрови
Снимка: Л. В. Димитрови

Този сигнал е изпратен за рубриката “Твоята Варна”. Свой сигнал в “Твоята Варна” можете да изпратите чрез платформата – signali.novavarna.net , както и по имейл на press.novavarna@gmail.com .

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.