in

Медведев: Ние се борим с терористи, които убиват нашите хора. Необходимо е да унищожим гнездото

Снимка: Facebook/Дмитрий Медведев

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и бивш президент на Русия Дмитрий Медведев е убеден, че „специалната операция“ в Украйна е насочена срещу терористи. По негови думи в Киев има изграден режим, който трябва да се унищожи

Специалната операция до голяма степен се превърна в антитерористична борба, необходимо е да се унищожи гнездото на оси на терористичния киевски режим. Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев по време на посещение на общовойсковото учение полигон Прудбой в района на Волгоград, цитира ТАСС.

„Контратерористичната борба е по същество това, в което СВО вече се превърна до голяма степен. Защото ние се борим с терористи, които убиват нашите хора“, допълва Медведев.

Според него „отговорът е ясен“: „Те трябва да бъдат унищожени. И не само в лично качество, необходимо е да се унищожи самото гнездо на оси, режимът, който се е изградил в Украйна, трябва да бъде унищожен“.

В противен случай, според него, оттам постоянно ще идва заплаха. „Вие ще трябва постоянно да провеждате операции като тази, която се провежда повече от година. Тук не трябва да има никакви съмнения“, категоричен е Медведев.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/