in

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова каза какво ще запомни от бившия италиански премиер

Кадър: Youtube/Публицистиката на NOVA

Припомняме, че вчера, след дълго боледуване, си отиде бившия италиански премиер и медиен магнат Силвио Берлускони. Теодора Стефанова, по-известна като „Гадателката на Берлускони“ коментира над 30-годишното им познанство и как то е променило живота й

След срещата им, Стефанова започва работа в италианска телевизия и казва, че той е човекът, който е дал началото на професионалния ѝ път в Италия.

„Далечната 1992 г. имаше празник на Милан, тъкмо приключваше футболния сезон. Тогава се запознах с президента на клуба Силвио Берлускони”, разказва Теодора Стефанова пред Нова телевизия.

„Той беше много впечатлен от това, което му разказах, направих му консултация”, споделя още тя. „Той е един много специален човек за мен с много специално място в моя живот“, допълва още гадателката.

„Ще запомня това, което той ми каза, че чувство за справедливост трябва да има всеки. И човек, който вярва, обича живота”, споделя Стефанова.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/