in

Ремонт по тъмно: Млади момчета запълниха дупка на пътя край Варна, след като кола спукала гума на мястото (СНИМКА)

Снимка: Facebook/ГЛЕДНА ТОЧКА ПРОВАДИЯ/K. Mehmet

Жена разказа в социалните мрежи за няколко младежи, които се захванали да запълнят дупка на пътното платно в Провадия, Варненско. Това се случило малко, след като автомобил спукал гума, минавайки през дупката

„В петък /16 юли/ 22:22ч. съм направила първата от тези снимки. На надлеза до Хлебозавода няколко младежи от Провадия пълнят дупка на пътното платно, където по-рано през деня млада дама е скъсала гума. Тя също беше с тях. Та така се събрахме компания. Напълнената дупка бе обозначена с светлоотразителна жилетка, за да може бетона да изсъхне. С нас и още няколко автомобила се присъединиха“, разказва жената.

„“Браво момчета!“ се чуваше от преминаващи. И действително БРАВО! Това е правилна гражданска позиция в полза на обществото – имаш малко бетон, пълниш опасна за хората дупка. Това е мисловна дейност, а не като някои, да ходиш да лееш бетони в природата, за да си обозначал екопътека. „Бетон в природата“ е оксиморон, а излетият без никакви разрешителни е кощунство“, казва още жената в социалната мрежа Фейсбук.

Снимка: Facebook/ГЛЕДНА ТОЧКА ПРОВАДИЯ/K. Mehmet

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.