in

Автомобил се самозапали и изгоря напълно по пътя от Слънчев бряг за Варна: Как реагира водачът след това?

Снимката е илюстративна: Pixabay

От ОДМВР-Бургас съобщиха за медия „Нова Варна“ за възникнал пътен инцидент по пътя от Слънчев бряг за Варна. Автомобил, управляван от млад унгарски гражданин е самокатастрофирал. Тогава е възникнал голям пожар, който е изпепелил колата напълно. След това обаче, шофьорът е реагирал доста странно. Вижте подробностите:

На 22-ри юни около 04.20 ч. в района на Обзорски проход, км. 176, лек автомобил със софийска регистрация, управляван от 24-годишен унгарски гражданин, движейки се от Слънчев бряг към Варна, поради загуба на контрол катастрофира самостоятелно. След това автомобилът се самозапалил и изгорял напълно.

При пристигане на служителите на реда водачът опитал да напусне местопроизшествието и да осуети извършването на полицейска проверка.

Отведен е в сградата на Районно управление – Несебър, където отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества.

Отказал е да даде и кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.