in

Не е за вярване: „Семейство Симпсън“ пак позна. Ето какво тяхно предсказание се случи този път (ВИДЕО+СНИМКИ)

Кадър: Simpson family

Американският анимационен сериал „Семейство Симпсън“ открай време се слави със сцени, които биват определяни като пророчески. Сега сценаристите на сериала изглежда, че отново доказаха невероятните си пророчески умения. 

Припомняме, че през годините „Семейство Симпсън“ направи няколко точни прогнози от шокиращото президентство на Доналд Тръмп до атентата на 11 септември.

През последните дни обаче се случи още едно предсказание от култовия сериал. Сцена от него досущ прилича на трагичната случка с подводницата „Титан“, която разтърси света.

Приликите с реалното събитие са доста зловещи, имайки предвид, че „Семейство Симпсън“ са знаели какво ще се случи още през 2006 г.

В епизод от анимацията се появява отдавна изгубеният баща на Хоумър Симпсън Мейсън Феърбанкс, който открива съкровища от морето. След това двамата тръгват на подводна мисия в дълбокия океан с уникална подводница. Двамата се натъкват на останки от кораб и откриват две кутии, пълни със съкровища.

(Припомняме, че подводницата „Титан“ е предназначена за изучаване на потъналия кораб „Титаник“).

Развълнуван от находката, Хоумър удря подводницата си и започва да губи кислород, като накрая изпада в безсъзнание.

Все пак епизодът има щастлив край, след като Хоумър се събужда в болница. За съжаление не така се случи в реалността.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.