in

Варненка с отнета книжка след полеви тест за наркотици. Резонно ли е наказанието й? (ВИДЕО)

Кадър: Нова телевизия

Според санкционираната жена, отнемането на книжката й е неправомерно, защото според нея тестът за наркотици е излязъл положителен, заради силни лекарства за мигрена, които й се налага да пие. Варненката може и да остане без работа след тази неприятна случка.

Жена остана без шофьорска книжка, а номерата на автомобила ѝ бяха свалени, след положителен полеви тест за наркотици. Тя обаче е категорична, че никога не е употребявала забранени субстанции. За да го докаже, решава самостоятелно да си направи кръвен тест. Ето какво още споделя тя пред камерите на Нова телевизия:

Случката е от 20 юни. Александрина Августинова разказва, че докато паркирала автомобила си пред дома си във Варна, имала спречкаване с агресивен служител на централния затвор. Тя повикала полиция, като по искане на служителя ѝ бил направен тест за алкохол, който се оказал отрицателен. Тестът за наркотици обаче е положителен. „Бях задържана, закараха ме в районното, а след това – във Военна болница-Варна“, разказва Августинова.

Жената споделя, че страда от мигрена и поради тази причина пие силни лекарства, които вероятно са причината за положителния резултат от теста. „Сутринта в 8 часа отидох в лаборатория и тестовете ми бяха отрицателни“, допълва Александрина.

Сега тя може да остане без книжка за срок от 1 месец до 1 година.

Повече гледайте във видеото тук:

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/