in

Бебе на три дни почина в голяма наша болница

Снимка: Pixabay

Стана ясно, че бебе на три дни е починало в болницата в Луковит. Близките твърдят, че лекарка е поставила грешна инжекция, твърдят, че имат запис с това признание. В момента се прави аутопсия на тялото.

На 7 юли около 13:20 часа родилка на 17 години е докарана в болницата по спешност. Прегледана е от лекарския персонал, а по време на раждането не е имало проблеми, предаде „24 часа“.

На следващия ден бебето е било спокойно, но вечерта е имало затруднено дишане. Според д-р Иван Иванов детето е било поставено в кувьоз, в следствие на което състоянието му се подобрило. На сутринта обаче то издъхва.

„Имало е порок на сърцето. Инжекциите, които са поставени са „Урбазон“. Всеки може да направи запис. Абсолютно отричам да има грешка в работата на персонала на УМБАЛ Луковит. Изказвам съболезнования на близките. Разбирам ги, но нещата са такива – няма нищо скрито, няма грешки“, казва управителят на болницата.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/