in

Инцидент на пътя Варна – Бургас, заради неправилно изпреварване

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Катастрофа е настъпила вчера (11-ти юли) между два леки автомобила на пътя Варна – Бургас, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът се е случил около 15.25 ч. в близост до кръстовището за Поморийския гробищен парк

Блъснали са се движещ се от Поморие към Бургас лек автомобил с бургаска регистрация, управляван от 35-годишен помориец и лек автомобил със сливенска регистрация, управляван от 24-годишен мъж от с. Добровница, Пазарджишко.

Причината за пътния инцидент е следната: водачът бургаския автомобил, при извършване на неправилна маневра „изпреварване“ на съумява да се прибере в собствената си лентата безопасност, като блъска в задната част движещия се пред него сливенски автомобил.

От ПТП е пострадал водачът на лекия автомобил с бургаска регистрация, който с леки травми, без опасност за живота, е прегледан в УМБАЛ-Бургас и отказал да бъде настанен за лечение.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.