in

Екшън в Приморско: Полицията преследва мотоциклетисти, каращи бясно по улиците на града, при това без регистрационни номера

Снимка: "Нова Варна", Мердин Берберов

Двама младежи са предизвикали преследване с полицията по улиците на Приморско. Управлявали са мотоциклети по опасен за останалите участници в движението начин, при това без превозните средства да са имали регистрационни табели. Ето и подробностите за това как се е развило преследването, за които ни информираха от ОДМВР-Бургас:

В сряда около 21.00 ч. в Приморско полицейски служители забелязали два мотоциклета, движещи се опасно по улиците на града, без обозначителни знаци. Водачите им не се подчинили на полицейските разпореждания, като след кратко преследване единия от моторите е спрян в района срещу почивна база «Родни простори».

Установено е, че водач на мотора е 22 годишен пловдивчанин, който управлявал нерегистриран по надлежния ред мотоциклет «Surron».

По случая е образувано бързо производство.

В резултат на полицейските действия около 15.00 ч. вчера е констатирана самоличността на втория водач, шофиращ също мотоциклет «Surron» без регистрационна табела – това е 17 годишен младеж от Пловдив, който направил пълни самопризнания.

Работата по случая продължава.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).