in

3-годишно момченце застреля и уби по-малката си сестричка в Калифорния

Снимка: Pixabay

Тригодишно момченце без да иска простреля и уби по-малката си сестричка с незащитено оръжие в Калифорния

В понеделник във Фалбрук, Калифорния, 3-годишно дете случайно застреляло едногодишното си сестриче, след като се сдобило с незащитено оръжие, съобщиха от шерифската служба на окръг Сан Диего, предава NBC Los Angeles.

Полицаите се отзовали на сигнал за инцидента около 7:30 ч. и потвърдили, че 3-годишно дете е взело в ръцете си необезопасен пистолет и е простреляло 1-годишното момиченце, което е откарано в болница „Паломар“ с травма на главата, но около 8:30 ч. е обявено за мъртво, съобщи лейтенант Джоузеф Джарджура от SDSO.

Името на 1-годишното дете засега не се съобщава от уважение към семейството и поради факта, че е дете, казват униформените.

Следователите от отдел „Убийства“ на шерифа работят за събиране на повече подробности за това какво е довело до стрелбата. Няма неизяснени заподозрени и няма заплахи за обществото, заявиха от полицията.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/