in

Байдън със седмо внуче: Американският президент го призна публично за първи път едва сега

Колаж: Редакция "Нова Варна"

Въпреки че детето вече е четири-годишно, американският президент едва сега го признава публично. Седмата внучка на държавния глава се казва Нейви и е дъщеря на сина му Хънтър.

Президентът на САЩ Джо Байдън за първи път призна публично едва сега, че има седмо внуче в изявление пред американското сп. „Пийпъл“, предаде Ройтерс.

Четиригодишното момиченце е дете на сина му Хънтър Байдън, разрешил през юни дългогодишна съдебна битка за издръжката на детето.

„Това не е политически, а семеен въпрос. Джил и аз искаме само най-доброто за всичките ни внуци, включително и за Нейви“, каза Байдън.

Президентът отбеляза, че синът му Хънтър контактува с майката на детето с цел насърчаване на отношенията, които са „в най-добрия интерес на дъщеря им, запазвайки и занапред поверителност, доколкото е възможно“.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/