in

Трима хлапаци се сбиха: Ядосаните им роднини се впуснаха в див бой, а пет полицейски екипа ги разтърваваха

Снимка: Pixabay

Сбиване на непълнолетни е довело до разправа и между роднините им в Меричлери, съобщават от ОДМВР-Хасково. Спорът и сбиването първоначално е възникнал между две деца на 14 години и едно на 12 години. След това е дошла и намесата на техните семейства

Снощи в 21 часа в РУ Димитровград е получено съобщение, че пред общината в града е възникнала словесна и физическа саморазправа между трима непълнолетни – двама на 14г. и 12-годишен.

Двама от тях нанесли побой над единия 14-годишен, който след транспортиране в хасковската болница и преглеждането му е освободен за домашно лечение.

Вследствие от техния скандал, роднините им също са влезли във физическа саморазправа. Изпратените незабавно към мястото на инцидента пет полицейски екипа са прекратили сбиването и са установили участниците в него.

С мярка на задържане са 8 мъже и единият 14-годишен. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/