in

Новата експертиза за Дебора смрази България: Имала не една, а две средни телесни повреди (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Адвокатът на обезобразеното момиче, което бе с 400 шева след преживяното зверство, определи резултатът от първоначалната експертиза като „скандален“. Припомняме, че всички съдебни медици от Стара Загора си бяха направили самоотвод по делото. Новата експертиза е от лекари в град Пловдив

Новата съдебно-медицинска експертиза по случая „Дебора” установи не една, а две средни телесни повреди.

Това обяви в ефира на Нова телевизия адвокатът на момичето Делян Славов. Документите са изготвени от лекари в Пловдив. До тук се стигна, след като всички съдебни медици от Стара Загора си направиха самоотвод по делото.

Припомняме, че 18-годишното момиче беше жестоко нарязано с макетен нож. За престъплението беше задържан бившият приятел на Дебора Михайлова – 26-годишният Георги Георгиев.

„Резултатът от първоначалната експертиза беше скандален. Факт е, че е налице обезобразяване. Трайните белези към момента са по тялото, нараняванията по лицето са по-плитки. Дебора все още има кошмари след случая”, обясни Славов.

Според него след новите данни обвиненият в посегателството над момичето може да получи затвор от 2 до 10 години.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/