in

Безкрайна доброта: Събраха всичко необходимо за 3 деца, останали без майка. Каква е тяхната история?

Снимка: Facebook / Подай ръка\ Заедно за по - добро бъдеще

Това е историята на Диана, Петко и Ивана – три деца, останали без своята майка. Това е история и за безкрайната доброта на дарителите, които са осигурили всичко необходимо тези три деца да живеят нормален живот.

Диана е на 12 година, Ивана – на 7, а Петко – на 9 годинки. Живеят в Монтана. Трите деца се отглеждат единствено от своя безработен баща, тъй като за огромно съжаление майка им умира от рак на гърдата преди няколко години.

Малките герои имат нужда от помощ, за да живеят един по-нормален и достоен живот и я намират в лицето на десетки хора, които се ангажират с личен труд и множество дарения да им осигурят нормална среда, в която да растат.

Благодарение на благотворителната кампания на „Подай ръка“ семейството получава: пералня, хладилник, готварска печка, гардероб, детски легла, килими, колелета, смартфони, 2 лаптопа, детски килими, завивки, дрехи и обувки. Ученически материали са осигурени от местен магазин в София, както и бюро.

Ако искате да подпомогнете някоя друга кауза на „Подай ръка“, може да го направите чрез сметка:

BG60STSA93000027878362
Банка ДСК/STSABGSF
Получател: Подай ръка ЗПДБ/Give a Hand ZPDB
Основание: Дарение за каузите на Подай ръка
PayPal: bg.organizationfbf@gmail.com

Тази история е поредното доказателство, че заедно можем да творим чудеса от доброта!

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).