in

Чудовищно зверство в Хърватия: Двама полицаи изнасилиха жена в кола

Снимка: Pixabay

Арестуваха двама полицаи за изнасилване в Хърватия. Съобщава се, че пострадалата е жена, която познавали отдавна. Не се обявяват повече подробности около случилото се към момента

В момента те се разпитват в Окръжната прокуратура на Лишко-сенска жупания в Хърватия, в чийто район е извършено престъплението.

Предполага, че до края на деня и двамата ще бъдат отстранени от длъжност, съобщава Телеграф.

След разпита те ще се явят пред дежурния съдия, който ще прецени дали ще бъдат освободени, или ще им бъде наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за един месец.

В прессъобщение полицията посочва, че „не може да предостави повече информация за споменатото събитие“ и „всичко с цел защита на жертвата на криминално престъпление от вторична виктимизация“.

Според хърватските медии за изнасилването в полицията е подала сигнал жена, която двамата познават отдавна. Посочва се още, че жената не е задържана.

По неофициална информация се подозира, че изнасилването е станало в полицейската кола.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/