in

CoolFit e вече във Варна

Снимка: coolfit.bg

Стартъп компанията CoolFit печели все повече популярност сред служителите, които работят в компании на територията на Варна. Година след успешния старт на корпоративната карта за спортни активности, CoolFit продължава своя забележителен устрем в развитието си и партньорската мрежа в морската столица ежедневно се увеличава, като спортните обекти, които могат да се посещават с CoolFit вече са над 40, а изобилието от дейности, които могат да се ползват, е все по-примамливо за ползвателите на дигиталната карта.  Потребителите могат да тренират във фитнес зали (вкл. „Спортен Център ТИМ“, „K-stretch Fitness„, „Fullmax fitness“  и oще много други), редица спа центрове, басейни на открито, солариуми, релакс зони и наем на колела с  „Orange Rent Bikes“, а дигиталният вход прави преживяването изключително удобно и лесно.

Дигитален абонамент от ново поколение

Изцяло мобилното приложение CoolFit представлява дигитален абонамент, който дава на ползвателя достъп до 320 от най-добрите спортни обекти за многобройни спортни активности в цялата страна. В ерата на дигиталния човек, за всеки един от нас телефонът е неразделна част от ежедневието, така и CoolFit е винаги под ръка на ползвателите му. Улеснението, което предлага на потребителите, да не се налага да носят в себе си пластики и лична карта, категорично задоволява изискванията на съвременния потребител. Неслучайно веднага след появата на CoolFit във Варна, компаниите в морската столица проявиха интерес към партньорски отношения с бенефит доставчика. Само за последното двумесечие потребителите на спортната карта на територията на Варна масово се увеличиха, а интересът към CoolFit от страна на работещите  продължава да нараства.

CoolFit е най-практичният избор на фирмите, които се грижат за уелнес преживяванията на служителите си

CoolFit e корпоративен приятел на много компании в страната. Бенефит услугата може да бъде ползвана  от служителите, чиито фирми са в клиентската мрежа на CoolFit. Понеже доброто партньорство стои в основата на успешния бизнес, CoolFit предоставя минимален административен ангажимент от страна на фирмата ползвател. Това е и главната причина все повече български компании да търсят сътрудничество с мобилната апликация. Човешките ресурси на компаниите, имат минимален ангажимент, като посредник между служителите и дигиталната платформа. Достъпът до обектите се осъществява чрез QR код. Освен това CoolFit предлага и онлайн платформа за тренировки Pulse+, която излъчва по 30 лайф тренировки дневно.

Иновативен, практичен и с огромен потенциал за растеж, CoolFit e топ решението на бизнеса през 2023г. в грижа за служителите си

В полза на здравето и спортната култура на служителите CoolFit организира семинари и спортни събития за партньорите – работодатели. Темите, с които подпомагат комплексното благосъстояние на служителите са „Как да поддържаме мобилността си, докато работим от вкъщи“, „Търпение, храна и спорт – майсторството да поддържаш състояние на лекота и гъвкавост“ и други. До този момент CoolFit  има проведени десетки походи и тренировки, специално организирани за служителите на компаниите,  които са клиенти на бенефит услугата.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/