in

Равда беше разтресена от грандиозното откриване на “Златна Морска Есен” в петзвездния хотел “Emerald Beach Resort & Spa”

Снимка: Емералд СПА Ризорт Равда

Неповторим спа център и звездна музикална програма очакват гостите на Emerald Beach Resort & Spa – хотелът, за който цяла България говори!

Месец септември настъпи и повечето черноморски хотели се подготвят за затваряне, докато в Emerald Beach Resort & Spa посрещат „ЗЛАТНА МОРСКА ЕСЕН 2023“!

По време на официално събитие през изминалия уикенд с рекорден брой гости от всички краища на България, професионално озвучение и осветление, вкусно тематично меню и неповторима музикална програма с гост-изпълнители, поставиха началото на есента! 

Снимка: Емералд СПА Ризорт Равда

Успяхме да научим и интересни факти за предстоящите иновации!

„От няколко години работим по разработването на проект, превръщащ обикновената почивка в едно цялостно преживяване, което олицетворява перфектния баланс между релакс, забавления, здравословно хранене, възможности за различни тренировки и участие в семинари с гости – известни доктори и треньори.
Винаги сме се стремили да следим тенденциите и да се ориентираме към създаването на иновации, които да помагат на нашите гости по пътя към постигане на един по-добър и здравословен начин на живот!” – споделиха с нас.

Снимка: Емералд СПА Ризорт Равда

След сензационното отваряне на външна спа зона със сауна, горещи топила, руска баня и ледени топила за контрастни бани, спортна зала за групови тренировки и въздушен стречинг, джакузита с магнезиеви терапии и записвания за лимитираните спортни събития от поредицата “Почивай активно с Emerald Healthy Holidays”, Emerald Beach Resort & Spa продължава разширяването си с предстоящето откриване на здравен център!

Снимка: Емералд СПА Ризорт Равда
Снимка: Емералд СПА Ризорт Равда

„Съвсем скоро врати на 16 септември отваря нашия нов здравен център! Това е една наша мечта, която искаме да осъществим от много дълго време!
С този проект сме сигурни, че ще ви изненадаме приятно, тъй като процедурите и терапиите, които ще се предлагат, ще са в широкия спектър на мануалната терапия, спортната медицина, хомеопатията, алтернативното лечение и естетичните процедури!
Гарантираме, че екипът ни е добре подбран от опитни доктори с дългогодишен опит и разпознаваеми имена както в България, така и в цяла Европа!“

Снимка: Емералд СПА Ризорт Равда

От Емералд споделиха още, че вече са стартирали записванията за консултации и естетични процедури при един от доказаните специалисти в областта – доктор Каназирев. Първата възможна дата е 14 октомври!

Снимка: Емералд СПА Ризорт Равда

Макар и летния сезон да е към края си, в Emerald Beach Resort & Spa той продължава, благодарение на единствения на цялото Черноморие – външен отопляем солен басейн – тип лагуна! 

Снимка: Емералд СПА Ризорт Равда

Градусът на настроението тук също продължава да расте и гостите ги очакват поредица от горещи тематични партита!

Програмата за предстоящите месеци е вече публикувана! Отново всяка седмица, гости ще бъдат едни от най-популярните имена в българската музика!

Ако все още не сте я разгледали, можете да го направите на официалния им сайт: https://emeraldresort.eu/bg/saturday-nights/  или да се свържете директно с тях на телефон: 0 700 500 19

Emerald Beach Resort & Spa, ул. „Македония“ 61, Равда
https://emeraldresort.eu/

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/