in

Прокурорският син след обиска: Не съм се заканвал

Кадър: Youtube/ВОЕНЕН ТЕЛЕВИЗИОНЕН КАНАЛ

Припомняме, че беше извършен обиск в дома на прокурорския син от Перник Васил Михайлов. Това се случи след сигнал за заплахи за убийство към неговата приятелка Боряна.

„Не съм се заканвал“, каза пред bTV прокурорският син Васил Михайлов.

Неочакван обиск в дома на прокурорския син от Перник

Софийска районна прокуратура (СРП) ръководи досъдебно за закана с убийство, отправена спрямо жена от гр. Перник, съобщиха от обвинението.

Досъдебното производство е образувано от Софийска районна прокуратура след като в Районна прокуратура-Перник е постъпил сигнал от Б.Р., в който се казва, че е заплашвана чрез телефонно обаждане с убийство.

По случая е образувана преписка, която след отвод на прокурорите от Районна прокуратура-Перник е изпратена в Софийска районна прокуратура с постановление на и.ф. главен прокурор на Република България, с което е указано ръководството и надзорът по преписката да се извърши от прокурор при СРП.

Веднага след доклад на преписката в СРП чрез системата за случайно разпределение на дела е определен наблюдаващ прокурор, който е преценил, че има достатъчно данни за извършено престъпление и е образувал досъдебно производство.

В хода на досъдебното производство се извършват обиск и претърсвания и изземвания на адрес в гр. Перник.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/