in

Майка от Варна: Агресивен мъж хвърля предмети през прозореца си. Страх ни е за децата ни (ВИДЕО)

Кадър: Читател на медия "Нова Варна"

Хора от Варна живеят в непрекъснат страх. Разтревожена майка от Варна се свърза с медия „Нова Варна“, за да сигнализира за опасен мъж, който изхвърля предмети през прозореца на апартамента си, намиращ се в жк. „Кайсиева градина“. Жената разказва, че въпросният мъж е агресивен и тя и други родители са разтревожени нонстоп за децата си

Жената каза пред екипа ни, че желае да запази анонимност, тъй като има деца и се притеснява, че могат да бъдат застрашени. По нейни думи мъжът употребява наркотици.

„Ние родителите няма какво да направим. Подавани са многократни сигнали към полицията. Прибират го и го пускат в срок от 24 часа“, разказва варненката.

„Майка му живее в чужбина. Свързахме се с нея, но резултат нямаше. Бащата не желае да чува за него. Хвърля предмети през прозореца на жилищния блок, пред който играят деца“, допълва читателката на медията ни.

„Ние майките сме принудени да не даваме на децата си да излизат отпред, за да не пострадат. Случаите започнаха да зачестяват и това плаши хората. Агресивен е, напада хора и хвърля предмети от прозореца си. Моля, органите на реда за адекватна мярка. Какъв е редът този човек да бъде отстранен от жилището си, за да не пострадат невинни хора?“, пита жената, която предостави и видео на страшната гледка.

По нейни думи преди време мъжът се е лекувал в комуна. Тя казва, че не разполага с информация дали човекът има психично заболяване и документ за такова, но споделя, че „поведението му е повече от страшно“.

„На оня Пацата от 208-ми, да му кажете, че никой няма да прави бизнес. Никакъв бизнес не могат да правят тези! Миришат! Миришат!“, се чува да крещи младият мъж през прозореца, хвърляйки предмети, редейки куп обидни думи и плюейки отвисоко. След всяко едно свое „изказване“, въпросният човек тръшка прозореца с всичка сила. От видеото се вижда, че мъжът е във видимо неадекватно състояние.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.