in

Варненка пред медия „Нова Варна“: Спират ни водата на празници, в почивните дни и често вечерите в работните дни

Снимка: Pixabay

Както по-рано днес вече ви съобщихме, от От ВиК-Варна информираха на официалния си уеб сайт, че днес (22 септември) без вода от 11,00 часа до около 16,00 часа ще бъдат абонатите на кв.Виница – долна зона.

Читателка на медия „Нова Варна“ се свърза с екипа ни, за да се оплаче от непрестанен проблем с водоподаването в кв. „Виница“. Ето какво споделя тя с нас:

„Здравейте! Пишави от кв. Виниц,а който ма голям проблем с водоподаването. С неконтролираното строителство проблема с водта става неконтролируем. Всеки ден има проблем с налягането на водата и всеки ден спира напълно за по няколко часа. Най-често спира на празници или почивни дни както и всеки ден след 18 ч. И след подадени сигнали във ВиК няма никаква промяна“.

По думите на жената непрестанно се копае на някоя от улиците в квартала. В района, в който живее жената, и в който и към момента няма вода, се намира и болница, споделя читателката ни, която се надява чрез медията ни, проблемът да придобие по-голяма гласност и скоро да се намери решение.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.