in

Как изглежда към момента започнатата нова пристройка в Онкоболницата във Варна? (СНИМКИ)

Снимка: LiveVarna

Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания „Д-р Марко Марков“ се намира във варненския квартал „Аспарухово“. Вече е завършен новият паркинг на болницата и се продължава работата по пристройката

Кметът на Варна Иван Портних и председателят на Общинския съвет Тодор Балабанов направиха оглед на изпълнението на проект за изграждане на пристройка, реконструкция и фасадно оформление база 1 и на нов паркинг в Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания „Д-р Марко Марков“ в Аспарухово.

Снимка: LiveVarna

На място присъстваха д-р Янислава Илиева, зам.-управител на Онкологичната болница, представители на изпълнителната фирма и на надзора.

Новият паркинг на здравното заведение е почти завършен, продължава изграждането на пристройката.

За реализацията на проекта са осигурени малко над 1,4 млн. лв. от Община Варна. По време на разговорите бяха обсъдени и възможностите за осигуряване на градски транспорт до здравното заведение.

Снимка: LiveVarna

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.