in

Зрелищни кадри: Ето как се краде джип за 200 бона само за 20 секунди на метри от президентската резиденция (ВИДЕО)

Кадър: Youtube/Blitz BG

Видео от охранителна камера показа кражбата на супер скъп автомобил, паркиран не къде да е, а пред оградите на президентската резиденция в Бояна. Изглежда, че тук става въпрос за изпечен крадец, имайки предвид бързината и прецизността, с която работи.

Откраднатия автомобил е Мерцедес GLE 63 а стойността му е около 200 хил. лв. Видеото, което „Блиц“ показва, е от 19 април, но сега – шест месеца по-късно, бандитът все още не е установен, а автомобилът все още не е намерен.

Бруталната кражба е извършена около 22 часа на въпросната дата, когато собственикът на автомобила вечерял в скъп ресторант.

Кадрите показват как гологлав мъж с тъмни дрехи приближава задния вход на заведението, пред който е паркиран Мерцедеса, разбива предното шофьорско стъкло, влиза необезпокоявано, прави обратен завой и потегля в неизвестна посока.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/