in

Идва Новолуние: Както прави то с тялото ни и кои зодии да се пазят?

Снимка: Pixabay

Новолунието през този месец настъпва на 14 октомври в 20:56 ч. То ще бъде в знака Везни. Известно е, че Луната влияе, както върху приливите и отливите, така и върху човешкия организъм. Но какво точно се случва с нас в тази фаза на Луната?

В тази фаза енергията е намалена и в резултат се наблюдават намалена активност, както в действията ни, така и в тялото ни. В този период способността за запомняне е намалена. Намалява се и трудоспособността.

Друга особеност е, че кръвното налягане е около долната граница, поради факта, че налягането на течностите в организма е намалено.

Възможно е хората да изпитват по-отчетливо и чувства като тъга и депресия. Освен това по време на Новолуние организмът оздравява по-бавно.

Някои хора използват Новолунието, за да си пожелаят неща, които желаят силно да им се случат. За целта е необходима хартия, върху която да запишем желанията си. Ако не е възможно за вас да станете посред нощ и да напишете желанието си, направете го, като се събудите. Важно е да се отбележи, че не бива да включвате други хора в желанието си, тъй като нямаме право да се бъркаме в живота им, включвайки ги във вашето желание.

Астролозите съветват четири зодии да са особено внимателни това Новолуние. Става въпрос за Телец, Стрелец, Лъв и Козирог.

За Телците проблеми могат да настъпят, ако започнат да пропускат ангажименти и да избягват отговорностите си. От важност са и най-малките детайли.

За Стрелците е важно да не поемат твърде много рискове и да се предават на мигновени импулси. Нека запазят здравия си разум.

Съветът към Лъвовете е да овладяват нервите си, особено сред колегите.

Съветът към Козирозите е да изберат мъдростта пред компромисите по време на Новолунието. Може да им предстоят трудни разговори.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/