in

Адвокатът на прокурора, пребил жена си: Той е имал високо кръвно. Имаше следи по лицето и шията си

Колаж: "Нова Варна"

Както ви съобщихме по-рано днес, задържан е окръжният прокурор на Перник Бисер Михайлов. Причина за това е нанесен от него побой над съпругата му през изминалата нощ. Бисер Михайлов е баща на Васил Михайлов, който стана по-известен като „прокурорския син от Перник“. Васил Михайлов също е арестуван заради серия побои.

Сигналът за побоя е подаден в полицията от дъщерята на Бисер Михайлов. Неговата съпруга е приета в пернишката болница с мозъчно сътресение.

„За съжаление неговото състояние не бе добро, в момента, в който се видях с него. Тъкмо се бе върнал от болницата, тъй като има доста високо кръвно. Доколкото ми е известно през тази нощ е бил воден до болницата на два пъти. Видях по лицето и шията му следи от травми. Очевидно е имало някаква ситуация в дома, между четирите страни на семейство Михайлови. Г-н Михайлов ми сподели, че пряк свидетел, очевидец на ситуацията е неговият баща“, казва пред БНТ адвокатът на Михайлов – Любомир Таков.

Явно кръвта вода не става: Прокурорът от Перник преби жена си жестоко

От държавното обвинение посочват, че по случая е образувано досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда. Софийската градска прокуратура ще предложи на и.ф. главния прокурор да поиска от ВСС отстраняването на Михайлов от длъжност.

Това не е първият път, в който Бисер Михайлов е арестуван. Той е задържан преди години с неговия брат.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/