in

Пребитата жена на прокурора от Перник нямала спомени как е изпаднала в безсъзнание

Колаж: "Нова Варна"

Припомняме, че прокурорът от Перник Бисер Михайлов беше задържан заради нанесен побой над жена си. Стана ясно, че той остава в ареста за 72 часа. Оказа се, че жената е обяснила, че не помни какво точно се е случило и по какъв начин се е стигнало до там да изпадне в безсъзнание. Това съобщават от Прокуратурата

Припомняме, че синът на въпросния прокурор (Васил Михайлов) също е в ареста заради серия от побои в Перник.

От прокуратурата уточниха, че дъщерята на прокурора се е намирала в друга сая, когато се е случил скандалът между родителите ѝ. Именно тя е подала сигнала в полицията за побоя над майка си.

Следователи от СГП са извършили оглед на място и са разпитали свидетели. Образувано е досъдебно производство за домашно насилие, каза по-рано в ефира на bTV зам.-градският прокурор на София и говорител на СГП.

Изискана е съдебно-медицинска експертиза, за да се установи дали става дума за лека или средна телесна повреда, казаха още на брифинг от прокуратурата.

Към настоящия момент делото се води за конфликт, който е възникнал между съпруг и съпруга, като първоначално е бил вербален, след това е прераснал във физически конфликт, вследствие на което има нанесени телесни повреди, заяви от СГП.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/