in

Явно кръвта вода не става: Прокурорът от Перник преби жена си жестоко

Колаж: "Нова Варна"

Тази нощ прокурорът от Окръжна прокуратура – Перник Бисер Михайлов е пребил жена си. Михайлов е задържан за 72 часа след нанесения побой над съпругата си. Прокуратурата ще поиска и неговия постоянен арест

Бисер Михайлов беше заместник-окръжен прокурор на Перник, но след скандалите около сина му Васил, той беше преназначен като редови прокурор в Перник.

Очаква се по-късно днес градската прокуратура в София да предложи на и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов да бъде отправено искане до прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) за незабавно отстраняване на Михайлов, съобщава БТА.

Куриозно искане: Прокурорският син желае да бъде отменена охраната на бившата му приятелка

Софийска градска прокуратура (СГП) ръководи разследване за нанесена средна телесна повреда в условията на домашно насилие, съобщиха още от държавното обвинение.

В ранните часове на днешния ден е получено съобщение, че магистратът е нанесъл телесна повреда на жена си в условията на домашно насилие. Дежурен следовател при СГП е посетил местопроизшествието като е извършил оглед и е образувал досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда в условията на домашно насилие. Извършени са разпити на свидетели и освидетелстване на лица. Ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза и делото ще бъде докладвано на прокурор при СГП, който да извърши преценка дали са налице достатъчно данни за привличане на магистрата в качеството на обвиняем и съответно за взимане на мярка за неотклонение спрямо него.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/