in

Поверие гласи, че някои дървета могат да ни донесат пари, ако ги засадим в градината си

Снимка: Pixabay

Нашите предци са вярвали, че от това какво дърво засееш в градината си, зависят много неща. Според народните вярвания някои дървета имат способността да привлекат парите и благополучието в живота ни, чрез специалната си енергия

Ето някои от тези дървета:

1. Череша:

Черешата е символ на просперитет и плодородие. Засадете черешово дърво близо до вашата къща и тя ще ви зарадва с красиви цветове през пролетта и вкусни плодове след това. Тя е популярен избор в Близкия Изток и не изисква специални грижи.

2. Клен:

Кленът се смята за носител на благоденствие, любов и мир в дома. Засаждането на клен в градината ви може да донесе хармония в семейния живот и финансов успех.

Забраненото дърво: Езотериците съветват да избягвате засаждането на бреза, тъй като се счита, че то може да привлече неблагоприятни събития и проблеми в живота ви. И така, ако търсите начин да привлечете пари и благополучие в градината си, изберете мъдро дърветата, които ще засадите, за да донесат хармония и успех във вашия дом, съветва сайтът Актуално.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/