in

Един баща се нуждае от спешна помощ: Любители футболисти от Варна се включват в благотворителен турнир (СНИМКА)

Снимка: П. Станчев

Любители футболисти от Варна се включват в турнир в помощ на онкоболен мъж. Неговото име е Павел Станчев, на 42 години. Мъжът се бори с коварна болест. За помощ моли неговата съпруга Лидия Станчева, която искрено се надява тяхната дъщеря да продължава да има своя „тати“. Тя отправя апел към всеки, който има желание и възможност, да помогне със средства за лечението му

Ето и молбата на жената за помощ към всички нас:

„За съжаление дойде момент, който си мислех, че никога няма да ми се случи. Дойде момент, в който да моля близки и приятели, познати и непознати за помощ. Мъжът ми Павел е с диагноза Сарком на Юинг (рак на костите) .В неговия случай рак на костта на таза. Много рядък и много агресивен рак. За съжаление тук в България не предлагат адекватно лечение. В клиника в Турция дават надежда, че могат да го излекуват. Ние започнахме лечение там , което включва химиотерапия, операция, след това отново химиотерапия и таргетна терапия, което ще продължи поне година, но за жалост парите които ще трябват за цялото лечение са около 100 000 евро. Сума , която е непосилна за нас. Ще бъдем благодарни на всеки, който може да ни помогне в това тежко изпитание.

Това е дарителската сметка:
Павел Атанасов Станчев
Банка ДСК
IBAN : BG32STSA93000030278840
BIC : STSABGSF

В подкрепа на Павел е организиран и благотворителен турнир по мини футбол с кауза „ДА ПОМОГНЕМ НА ПАВЕЛ“ с дата на провеждане 11-12.11.2023 /събота и неделя/ от 09:00 часа на стадионите на Спартак.

Условията на провеждането му са следните:
Записване: до 09.11.2023 23:59 часа
Такса участие – 100 лв. на отбор
Времетраене на мач: 2Х12 минути
Награди: Купи за първите три места

Без ограничение за записани отбори

Регламентът ще се определи в зависимост от броя на записалите се отбори

Всички организатори на Vambos Varna, Амфл Варна, Български футболен съюз, Областно Първенство Мини Футбол Варна и други, се призовават да се включат в каузата и да приветстват, колкото се може повече Благодетели и отбори.

Телефони за записване:
+359898833819 – Стелиян Стоянов Vambos Varna
0877205329 – Антон Пенчев БАМФ ВАРНА
0878269966 – Георги Георгиев АМФЛ Варна
088 320 0905 – Станимир Христов ОПМФ Варна

Снимка: П. Станчев

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.