in

Ще продължи ли лятото през новата седмица

Снимка: Pixabay

В понеделник ще има променлива облачност, но само на отделни места в планинските райони е възможно да превали слабо. Вятърът ще е слаб до умерен от запад-северозапад. Минималните температури ще са между 11° и 16°, а максималните – между 22° и 27°. Във вторник ще преобладава слънчево време с разкъсана висока облачност. Вятърът ще стихне. Минималните температури ще са с два-три градуса по-ниски, а дневните – почти без промяна. В сряда със слаб южен вятър ще се затопли за кратко.

След обяд от запад облачността ще се увеличи и привечер и през нощта на отделни места в западната половина от страната ще превали слаб дъжд. В четвъртък ще преобладава облачно време и на повече места из страната ще има валежи от дъжд, температурите отново ще се понижат слабо и максималните ще бъдат между 20° и 25°.

В петък и събота ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, вятърът ще е слаб от югозапад, ще бъде и по-топло.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/