Категории: Любопитно

Заедно ли са още „Ергенът“ Евгени и Валерия? Двамата проговориха за личния си живот

Реклама

След края на втория сезон на романтичното риалити „Ергенът“ не спряха спекулациите около личния живот на пианиста Евгени Генчев и неговата избраница – красивата Валерия. Много хора все още продължават да се питат дали двамата са във връзка. Други пък са сигурни, че са се разделили. Евгени и Валерия дадоха своя категоричен отговор в „Търси се…“ по bTV

„Аз съм човекът, който може да го разбере за всичко. Трудности относно това дали да продължим да бъдем заедно или не, не сме имали. Единствената трудност е връзката от разстояние. Когато сме няколко дни заедно, а после се наложи да не се виждаме известно време, много си липсваме. Но и в това си има своя чар. В предаването също нямахме търпение да се видим“, казва Валерия.

„Той е много спокоен човек и всъщност е моя противоположност. Аз винаги съм малко по-сприхава и директна. А той много премисля нещата. Много е грижовен. Имало е случаи, в които съм била болна и не съм можела да си вдигна телефона, защото спя и ми е лошо. Тогава той звъни на майка ми и пита как съм“, казва тя.

„Евгени е много романтичен и ми е правил доста изненади. Не сме спирали да си пишем писма. Това си го оставихме, както беше и в предаването. За Свети Валентин ми направи страхотна изненада. Направи ми катинарчета със сърца и с датите, които са важни в нашите отношения, като първа среща, първа целувка, годеж, което беше много мило“, признава Валерия.

„Говорили сме си за общ дом. Все още не сме говорили за сватба и за деца, както може би се очаква от хората“, казва тя.

„Благодаря му, че направи живота ми по-красив в последната една година, за цялата любов и подкрепа, която ми даде, за това, че не се опита да ме промени, а напротив – започна да се нагажда спрямо моя начин на живот. Много съм му благодарна, че се опитва да ме прави щастлива по-всякакъв начин“, признава красавицата.

„Тя показа, че е специална от първия момент, когато се запознахме. Аз съм провокатор и се опитах да я провокирам във всякакви ситуации, за да мога да тествам водите и да видя доколко бихме могли да имаме шансове за успешна връзка“, казва от своя страна Евгени.

„Тя много бързо проби стените, които бях изградил около себе си с времето. Аз се нагаждам с нея. Тя също доста се нагажда – изненадващо много за мен“, призна той.

Самият Евгени призна, че вече е измислил начин как да изградят дом заедно и вярва, че скоро това ще се случи.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 56 минути

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди един час

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди един час

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди един час

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди 2 часа

Гигантско бебе пингвин изуми всички с размерите си: Тежи колкото майка си и баща си взети заедно

Кралското пингвинче Песто е необичайно голямо. Неговите размери го превърнаха в истински хит в социалните…

преди 2 часа