in

Първа реакция след видеото с дете – „шофьор“ на автобус по АМ „Тракия“

Кадри: Facebook/Магистрала Тракия/ П. Пачов

Както по-рано ви съобщихме, скандално видео с малолетен „шофьор“ обиколи мрежата. Очевидец е заснел дете зад волана на автобус, движещ се по АМ „Тракия“

Детето стои в скута на възрастен мъж, който изцяло е оставил управлението на автомобила на детето. Автобусът е с пловдивска регистрация.

Изявление на FlixBus (компанията, собственик на автобуса) относно публикуваното видео:

„Във връзка с докладвания инцидент бихме искали да подчертаем, че безопасността на движението е най-важният приоритет за FlixBus. Няма да се толерира никакво нарушение на правилата за безопасност, което застрашава пътниците или служителите. Незабавно сме стартирали вътрешно разследване и ще предприемем всички необходими мерки. От самото начало на сътрудничеството ни с местните партньори изискваме високи стандарти за безопасност и качество. Безопасността на пътниците и шофьорите е винаги с най-висок приоритет за нас“.

Скандално видео плъзна в мрежата: Дете кара автобус от скута на мъж на АМ “Тракия” (ВИДЕО)

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.