in

Двама познати пушиха „друсан чай“ в Бургас, но накрая единият остана крайно изненадан

Кадър: bTV

От ОДМВР-Бургас съобщиха за медия „Нова Варна“, че е установен извършителят на два грабежа. Откраднати са мобилен телефон и лични вещи от един човек, и чантичка с лични документи и вещи – от друг човек.

На 26 октомври около 15.00 ч. в района до бл. 101 в к-с „Меден Рудник“ в Бургас служители от „Специализираните полицейски сили“ забелязали 21-годишен криминално проявен бургазлия, който минути по-рано извършил грабеж на мобилен телефон и лични вещи.

Констатирано е, че пострадал е 34-годишен бургазлия – познат на извършителя, с когото непосредствено преди грабежа пушили „друсан чай“.

Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа, като е установено, че той е откраднал и чантичка с лични документи и вещи, собственост на 51-годишен бургазлия (кражбата е осъществена около полунощ на 21 октомври в градинката до „Операта“). Бургазлията направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.