in ,

Продължава тежкият път на малкия Гого от Варна, в битката с коварната болест

Снимка: Facebook/Заедно за Георги

Миналия месец малкият Гого от Варна беше в Турция за преглед от детски неврохирург. Там е направен МР и е назначено лечение с медикаменти. Родителите са били уведомени, че след приключване на медикаментозното лечение ще е необходима хоспитализация.

Преди време вече сме Ви запознавали със случая на малкия Гого от Варна. Който все още не е запознат с него, може да го направи тук:

Гого от Варна има спешна нужда от нашата помощ. След операции му предстои важен преглед в Турция (СНИМКИ)

Семейството на Гого има нужда от още средства, за да може да покрие неговото лечение. Затова се обръща с молба за помощ към всички, които имат желание и възможност да го направят.

Детето не се влияе от лекарствата и са му назначени допълнително ректална биопсия и колонография. Трябва да се заплати отделно и 15-дневен болничен престой, по време на който ще бъде направено пълно изчистване на червата и ще бъдат приемани необходимите медикаменти.

„Ще бъде направена ректална биопсия с анестезия и след резултата ще се реши как ще продължи лечението“, споделят родителите на Гого от Варна.

Ще бъде направена и колонография при която ще се установи каква е причината за дисфункция на дебелото черво. Според специалистите има сериозен проблем с отделителната система и функцията на дебелото черво.

Пътят на Гого ще е дълъг и тежък, затова семейството му се нуждае от средства за неговото лечение. Родителите на момченцето благодарят на всички добри хора, които са им помагали досега.

Можете да дарите по следните възможни начини:

– Дарителска сметка в банка ДСК
IBAN: BG03STSA93000029009050
BIC: STSABGSF

С титуляр Георги Стоянов Стоянов.

-PayPall:silviaronkova191@gmail.com

– REVOLUT @silviq8rkm

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.