in

Прокуратурата влиза в БФС. Погват Боби Михайлов

Кадър: vBox7

Стана ясно, че главният прокурор Борислав Сарафов е разпоредил проверка на БФС и неговия президент Боби Михайлов след вчерашния протест.

По разпореждане на и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов прокуратурата се самосезира във връзка с множество публикации в медиите, съдържащи информация за допуснати нарушения и/или престъпления от различен характер (разходване на публичен ресурс, „черно тото“ и др.) от страна на ръководството на Българския футболен съюз, в т.ч. и от президента на федерацията Б. Михайлов, предаде Дарик.

Работата по проверката е възложена на Софийска градска прокуратура (СГП), която предстои да изясни факти и обстоятелства, свързани с дейността на футболната федерация в последните години. В хода на проверката предстои да се изиска информация от различни държавни институции – Министерство на младежта и спорта, НАП и др.

По публикацията работи: Р.Ивов

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/