in

Подпийнал възрастен шофьор блъснал пешеходка: После паднал на платното и починал

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Трагичен инцидент се е случил на 22 ноември. От бургаската полиция съобщават, че около 17:00 ч. л.а. „Хюндай Елантра“ с бургаска регистрация се е движил по бул. „Стефан Стамболов“ в Бургас, след което е извършил десен завой по бул. „Сан Стефано“

Тогава, отнемайки предимството на 60-годишна бургазлийка, я е блъснал на пешеходна пътека. Зад волана на автомобила бил 75-годишен бургазлия.

Жената е откарана в болница „Сърце и мозък“ и настанена за лечение с мозъчно сътресение, без опасност за живота. Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът отчел – 0,11 промила (не е взета кръв за химичен анализ).

Около 18:25 ч., докато обслужвали възникналия пътен инцидент, служителите от сектор „Пътна полиция“ забелязали, че водачът на лекия автомобил „Хюндай“, е паднал на платното за движение. Извиканият на място екип на Центъра за спешна медицинска помощ констатирал смъртта на 75-годишния мъж. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.