in

Рецепти от баба Ванга: Как да се справим с хремата за нула време?

Снимка: Pixabay

В момента се намираме в разгара на сезона на вирусите. Всеки има поне по един познат, който е с хрема или кашлица. За щастие има някои природни средства, които можем да използваме, за да се справим с досадната кашлица. Пророчицата баба Ванга е споделяла десетки свои рецепти за справяне с най-различни болежки, включително и за народни цярове, които помагат при хрема.

Ясновидката баба Ванга съветва при хрема да се вземе тампон с памук, който да се напои с бадемово масло и да се маже в носа два-три пъти дневно.

Чесънът е друг дар от природата, който можем да използваме при течащ нос. Единственото, което трябва да направим е да вземе една скилидка и да я счукаме добре. След това с тампонче се слага в едната ноздра, като другата се притиска с пръсти. След това същата процедура се прави и с другата ноздра. Прави се 1-2 пъти. Лекарите обаче предупреждават, че това може да е опасно, тъй като чесънът може да влезе навътре в ноздрата и да предизвика алергична реакция.

В друга рецепта ясновидката баба Ванга съветва да смесим 15 грама камфор и 50 милилитра спирт. С тампонче от памук се слага от сместа в носа 3 пъти на ден.

Внимание: Статията е единствено с информативна цел и не замества посещението при специалист!

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/