in

Коцев: Ден втори от сагата „Нямам фирми в Малта“: Доказателството (СНИМКИ)

Снимка: Община Варна

Кметът на Варна изкара разпечатки от малтийския регистър, с които, по негови думи, става ясно, че няма участие в малтийски фирми. Това се случва броени минути, след като от ГЕРБ-Варна изпратиха своя позиция, с която призовават кмета да предостави документите. Ето и пълната позиция на варненския кмет Благомир Коцев:

„Ден втори от сагата „Нямам фирми в Малта“: Доказателството.

Скъпа телевизия и радио „Истина и свобода“, изпращам на вашата многоуважавана редакция разпечатки от малтийския регистър, които доказват, че нямам участие в малтийски фирми. В тях си пише “struck off” – тоест всички споменати дружества са отдавна закрити. Нямам фирми и на Маршалските острови. Признавам, че тази инсинуация беше не по-малко забавна от първата. Но и тя скоро ще се озове на бунището на фалшивите новини.

ГЕРБ-Варна: Благомир Коцев да покаже всички документи за “Офшорки гейт”

Сега обмислям дали да не поискам справки от регистрите на остров Ангила, държавата Тувалу и древна Монголия. Моля, заредете се с търпение, защото там интернетът не е бърз и надежден като в България. Отчетите биха се забавили.

Иначе споделям вашето чисто човешкото любопитство. То е безгранично и един ден ще ни прати на Марс. Когато я докараме дотам, обещавам да публикувам извадка и от тамошния търговски регистър, лично заверена от Илон Мъск.

Благодаря за търпението!“

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/