in

Контейнери за смет във Варна преливат: Варненец: „Това е резултатът от събота и неделя“ (СНИМКИ)

Снимка: В. Петков

Много варненци се оплакват от купищата боклук, събрали се около контейнерите в града през последните дни

Читател на медия „Нова Варна“ се свърза с екипа ни, за да сигнализира за окайващото състояние, в което се е намирала варненската улица „Мадара“ през почивните дни.

„Ул. „Мадара“ 27, пред бл. 9 вх. Б. От събота не е извозван боклукът. Това е резултатът от събота и неделя!“, пише мъжът към екипа ни тази сутрин, публикувайки снимки пръскащи се по шевовете контейнери.

Снимка: В. Петков
Снимка: В. Петков
Снимка: В. Петков

Варненецът Йордан Г. също се свърза с екипа ни за да сигнализира за голям проблем с боклука. През почивните дни той е станал свидетел на следната гледка в на ул. „Люляк“ в Цветния квартал във Варна:

Снимка: Jordan G.
Снимка: Jordan G.

„Камионът мина, но боклукът отстрани остана“, съобщава гражданинът пред медия „Нова Варна“.

Припомняме, че вчера кметът на Варна обяви, че кризата с боклука е достигнала недопустими нива:

„Кризата достигна недопустими нива, които не само загрозяват градската среда, а и застрашават публичното здраве.

Оправданията повече не вършат работа. Фирмата, която наследихме като свой партньор от предишното управление, е санкционирана за несправянето й с проблема. От днес тя ще работи по мои лични указания“.

Свои сигнали, идеи и предложения за градската среда във Варна може да изпращате чрез платформата signali.novavarna.net  както и по имейл на: press.novavarna@gmail.com

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.