in

Борисов: Няма да правим каквото във Варна правят ПП и „Възраждане“ (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/Novini.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи критики към „Продължаваме Промяната – Демократична България“. Той заяви, че уж от коалицията казвали, че не трябва да се говори пред медиите за ротацията, а в същото време от ПП-ДБ непрекъснато шествали в телевизионните студиа.

„В тези изказвания виждам откровени неистини. Опити да си направят ребрандиране на имиджа като някакви антикорупционери. Такива скандали, каквито имаше последните месеци при тях, най-малкото им отива такъв образ“, заяви Бойко Борисов пред журналисти.

На въпрос чий е министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, Борисов заяви категорично, че е министър на България.

„Чий е министърът на електронното управление, или на спорта, където ги хванаха с маса пари? Вътрешният министър е министър на България. Аз не съм преговарял с него. Преговаряше Кирил Петков. Той не се е съгласил да смени поголовно всичко, както е искал Петков и сега казват, че той е на ГЕРБ“, коментира по темата още Борисов.

Министрите не считаме, че трябва да са партийни. Когато НС ги излъчи, те стават министри на цяла България“, обясни той и добави, че от ПП-ДБ вече са си много близки с БСП. „Във Варна ПП-ДБ работят с „Възраждане“. Уважавам това, те са силен противник, но никога няма да работим с тях, а ПП си шушукат с БСП. Не дадохме оръжие на Украйна, защото Нинова им бе министър.“, каза още той.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/