in

Наша инфлуенсърка: Пак ми отправят бомбени и джихадистки заплахи. Каза, че ще застреля детето ми на рождения му ден

Кадър: Vbox7/Здравей България

Преди три месеца родната инфлуенсърка Ясмин Кирилова разказа за продължителен пдихически тормоз над нея. Тя сподели, че денонощно получава заплахи от психично болна жена. Била заплашвна не само Ясмин, но и детето ѝ.

„Ще нарежа детето ти и ще го сложа в буркани“ – това беше една от заплахите, които Ясмин Кирилова получи. Тогава и от прокуратурата се ангажира да бъдат предприети действия във връзка със случая.

„Не съм спирала да получавам заплахи. Дори след репортажа нещата станаха в пъти по-зле, защото жената видя, че ѝ се разминава безнаказано. В социалните си мрежи споделя, че няма какво да ѝ направи полицията и ще прави каквото си иска. Вече използва бомбени и джихадистки заплахи. Тя тормози и много други хора освен мен, казва, че ще убие и много други деца. Тормози и един мъж. Нямам никаква представа какво точно е провокирало това поведение. Тя се представя под името Нур Фатих и твърди, че е от Сирия. Вече мога да я различа на улицата”, обясни инфлуенсърката пред Нова телевизия.

По думите ѝ редовно въпросната жена я заплашва, че ще дойде до Димитровград, където живее. „Когато се оплаках полицаят се държеше нагло, питаше ме дали нямам ментални проблеми, че го занимавам с глупости. Посъветва ме да си сменя номера и акаунтите в социалните мрежи. Последното, с което ме заплаши е, че ще дойде да застреля детето ми на рождения му ден. Не мога да си позволя да си наема охрана, колкото и да ми се иска. Вечер си пускам самолетен режим, защото не спира да звъни, а когато вдигна, започва да крещи. Експертизата по делото заключи, че е опасна за околните. Единственият вариант е да влезе в клиника”, споделя Ясмин.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/