in

„Софиянеца“ е заподозрян за кражбата на луксозния джип на Лена Бориславова

Колаж: "Нова Варна"

Както ви съобщихме вчера, стана ясно, че в столицата е бил откраднат лизинговият джип на Лена Бориславова. Автомобилът е бил задигнат от паркинг в софийския квартал „Лагера“. 

Автокрадец с прякор Софиянеца е сред оперативно заподозрените за кражбата на луксозния джип на Лена Бориславова, съобщава „Телеграф“.

Бориславова е по майчинство, а автомобилът й е закупен в началото на годината, потвърдиха запознати.

Нещастие сполетя Лена Бориславова

Предполага се, че джипът е бил задигнат, след като е отключен по метода keyless. Това става, като сигналът от ключа бива прихванат с устройство, което го копира и автоджамбазинът си отваря колата все едно е с оригиналния.

Източници от разследването коментираха, че RAV4 и C-HR са едни от най-крадените в момента, тъй като има бърз пазар за тях. С подобна кражба през ноември бяха спипани и други легенди в бранша – Релето и Турчина.

Запознати разкриха, че комфортният автомобил се е ползвал като семейна кола и от депутата, и от политичката от ПП. Возилото стояло пред блок 4, в чийто вход „А“ живеят двамата му ползватели.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/