in

Докоснете се до реалната магия в Дома на илюзията във Варна к.к. Златни пясъци

Снимка: Дом на илюзиите

Една невероятна атракция отново отвори врати за всички Варненци и гости на морската столица!

Домът на илюзиите ,който от миналата година привлича любителите на необичайното и необяснимото, отвори отново врати от началото на март.Домът на илюзиите ви потапя в света на естествените визуални парадокси, които ви превръщат в Алиса в Страната на чудесата, гост на Джурасик парк или участник в приключенията на Хари Потър.

Буквално на всяка крачка в него има нещо ново и различно, което те кара да не вярваш на очите си.Домът на илюзиите е единствен в Североизточна България.

Не една, а две различни обърнати стаи, камера на Безкрайността, криви огледала и зашеметяваща игра на покер с четирима клонинги-всичко това създава незабравими образи. И не забравяйте-в Дома на илюзиите снимането е задължително! След това тези невероятни снимки ви гарантират голям фурор в социалните мрежи.

Тази богата галерия на невероятното може да е изключително полезно помагало за вашите деца и за всички ученици.Тя показва по най-забавния начин физични закони, математически ребуси и е идеално средство да се запалят децата по науката и изкуството на магията.Създателите на Дома на илюзиите посрещат групите от ученици за които посещението там гарантира много емоция и спомени за цял живот.

Приключение в Дома на илюзиите може да е и подарък за любим човек.

Може да поднесете тази приятна изненада с ваучер от Grabo.bg. На място пък ще намерите и магазин с оригинални фокуси, магнити и забавни сувенири, който можете да отнесете в къщи заедно с всички ярки спомени.

Домът на илюзиите се намира курорта Златни пясъци срещу хотел „Арена мар“.

Работното време през март и април е събота и неделя от 11 до 17 часа, а цените са промоционални.

За групи ученици има специални цени а също по предварителна уговорка може Домът на илюзиите да отвори врати и през делнични дни. 

Повече за атракциите и други подробности можете да научите от страницата на Дома на илюзиите във Facebook:

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/