in

В сектор „Образование” за 2024г първото място бе отредено за Стояна Нацева, собственик и управител на „Академия щастлив живот” ЕООД, автор, професионален лайф и бизнес коуч

Снимка: Академия щастлив живот

Стояна грабна високия приз на 14 издание на международните награди на списание  Бизнес Лейди. Също така през този месец беше отличена и за ЖЕНА НА ГОДИНАТА И МЕЖДУНАРОДЕН ТРИУМФ В БИЗНЕСА И ОБРАЗОВАНИЕТО на юбилейното 30 издание на националните награди за Мода, шоу и Бизнес.

„Щастлива съм, когато аз и Академията получаваме награди. Всяко отличие е знак на признание за труда, моят, и на моя екип. Радвам се, че се развиваме успешно и помагаме на толкова много хора“, сподели  Стояна Нацева.

Множеството награди отличиха г-жа Стояна Нацева от Академия „Щастлив живот“ за реализацията на нова MBA програма, която да подготвя бизнес лидерите на бъдещето.

„MBA МЕНТОР – ЛИЧНОСТНО И БИЗНЕС РАЗВИТИЕ“
https://happylifeacademy.eu/programa-mva-mentor-lichnostno-i-biznes-razvitie/
е програма, изготвена съвместно с университета OEAEP, Прага по моя авторска технология и е акредитирана от Histes, Германия за съответствие с най-високите международни стандарти на обучение.

Обучението „MBA Ментор – личностно и бизнес развитие“ представлява допълнителна професионална квалификация и гарантира високо качество на усвоени знания и трайно придобиване на професионални навици в практикуването и консултирането в лайф и бизнес коучинг, менторство , предприемачество, лидерството, навици за ръководене на бизнес процеси, управление на процеси, провеждане на семинари и обучения на живо и онлайн. Програмата води до разширяване на професионалните компетенции,  както и лесното налагане на професионалиста като търсен специалист.

ДИПЛОМАТА ОТ УНИВЕРСИТЕТ ОЕАЕР, ПРАГА е призната в цял свят. Това дава на треньорите и консултантите неограничени възможности да подобрят своята личностна, кариерна или бизнес реализация и възможност за стартирането на собствен коучингов бизнес

‘MASTER BUSINESS ADMINISTRATION е високо ценена и приета степен на бизнес образование по цял свят и аз съм горда ,че можем да предложим на нашите клиенти високо качествени знания на достъпни цени.’ Сподели г-жа Нацева –

Програмата съдържа 728 часа обучение (231 лекции и 497 часа практика) в 12 основни модула

  • Основи на коучинга DSC
  • Бизнес коучинг DCS
  • Академия за треньори и консултанти
  • Основи на констелациите DCS
  • Бизнес констелации DCS
  • НЛП МИСЛЕНЕ НА ПОБЕДИТЕЛ
  • НЛП ДЕЙСТВИЯ НА ПОБЕДИТЕЛ
  • БИЗНЕС АКАДЕМИЯ
  • МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБИ
  • ВЛИЯЙ! СИЛАТА НА САМОПРЕЗЕНТАЦИЯТА
  • НАПИШИ КНИГА
  • БЪРЗ СТАРТ НА ЧАСТНА ПРАКТИКА

Нашите програми са завършили 100 000 курсисти от цял свят. Милиони са гледали нашите безплатни обучения. Вече над 3000 дипломирани треньори и коучинг специалисти завършиха нашите курсове и много голям процент от тях започнаха свой коучингов бизнес. Други отбелязват стремителен кариерен ръст на базата на получените знания. Академия „Щастлив живот“ има множество местни и международни награди на различни форуми, включително Компания на годината в категория „Обучения, личностно и бизнес развитие“ за 2022 г., Компания на годината в категория „Образование“ за 2023 г и 2024г., Топ бранд на десетилетието, Grand Prize Universe Виена 2022 г. и др.

Наистина съм безкрайно благодарна за хилядите положителни отзиви за промените на нашите студенти след нашите обучения. Част от отзивите са достъпни във Фейсбук страницата, както  и на YouTube канала ни.

Ако сте готови да покорите нови бизнес висоти, не се колебайте и стартирайте своето обучение в програмата. Можете да се свържете със Стояна за повече информация и консултация на тел.0879 222 036 или тук.

Г-жа Нацева е удостоена с много национални и международни награди. Тя определя като една от най-ценните, сред всички останали, „Писател и Будител за 2022 и 2023“. Стояна е автор на 13 книги  превърнали се в бестселъри, които вече са продадени в многобройни тиражи в България и по света. През този месец тя ще обяви и Националното си турне за представяне на книгите си.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/