Категории: Спонсорирани

Вълшебството на илюзията: Незабравимо преживяване в “Дом на илюзията” – Златни пясъци

Реклама

Скрито в прегръдките на к.к. Златни пясъци, непосредствено срещу хотел “Арена Мар”, се намира едно място, преобърнало представите за забавление – Домът на илюзиите. Това е една уникална атракция, която обещава приключение за вас и вашето семейство. Мястото ви кани да преоткриете света, в който очите ви ще се сблъскат с невъобразимото, а реалността ви ще бъде преосмислена. 

Входът към едно необикновено изживяване

В Дома на илюзиите, посетителите се потапят в атмосфера, наситена с визуални парадокси и оптически илюзии. Не просто една, а две обърнати стаи предизвикват въображението и разклащат усещането за пространство и време. Маса с ефект на отрязана глава, криви огледала и камерата на безкрайността са само част от атракциите, които превръщат всеки миг в истинско приключение. 

Всеки кадър – история за разказване 

Снимките тук не са просто разрешени – те са задължителна част от преживяването. Заснемането на тези невероятни моменти гарантира, че ще имате уникални истории за споделяне в социалните мрежи, които без съмнение ще предизвикат любопитство сред приятелите ви. 

Достъпност и работно време

Домът на илюзиите във Варна, к.к. Златни пясъци, е място за всеки. Той е изграден така, че да бъде достъпен за хора с увреждания. Работното му време през април е всяка събота и неделя от 10:30 до 17:30 ч., а през май – през всички празнични дни. Групи и ученици могат да организират посещения по всяко време с предварителна уговорка, което го прави идеално място за образователни екскурзии или събития. 

Специални оферти и сувенири

През април и май Домът на илюзиите предлага привлекателни намаления за групи, специални цени и бонуси. За тези, които търсят оригинален подарък, ваучерите от Grabo.bg са прекрасна възможност да зарадваме близки и приятели. Сувенирният магазин на място предлага оригинални фокуси, магнити и забавни подаръци, които да отнесете у дома заедно с ярките спомени от това магическо място.

Домът на илюзиите в Златни пясъци е повече от атракция, той е врата към света на фантазията и невъзможното. Това е място, където забавлението и изумлението се сливат в едно, обещавайки незабравими моменти. Не пропускайте да направите крачката към нови измерения на възприятието, посещавайки това място!

Повече за атракциите и други подробности можете да научите от страницата на Дома на илюзиите във Facebook:

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

До 17° ще стигнат температурите по Черноморието днес

От НИМХ прогнозират, че днес времето ще се задържи предимно облачно, като на места главно…

преди 55 минути

Лидерът на гръцка националистическа партия скъса Преспанския договор

В отговор на кризата в отношенията между Атина и Скопие, лидерът на гръцката националистическа партия…

преди 14 часа

Нова идея на хоризонта: Ще пътуват ли безплатно в градския транспорт на Варна всички ученици, студенти, пенсионери и хора с увеждания?

Във Варна общински съветници са дали предложение всички ученици, студенти, пенсионери и хора с увеждания…

преди 14 часа

Извънредно: Атентат срещу премиера на Словакия

Стана ясно, че премиерът на Словакия Роберт Фицо е бил прострелян и ранен. Имало е…

преди 15 часа

Изумително: Учени откриха гигантска газова планета, пухкава и лека като захарен памук

Астрономи откриха нова газова планета. Тя е по-голяма от Юпитер и изненадващо пухкава и лека…

преди 15 часа

Осъдиха мъж във Варна, откраднал чужда кола и хукнал към Аспаруховия мост

38-годишен е бил осъден за противозаконно отнемане на чужд автомобил и държане на марихуана. Това…

преди 16 часа