in

Възмутен мъж се оплака от грозна картинка, разкрила се във Варна (СНИМКИ)

Снимки: Ст. Ст.

Днес жител на варненския квартал „Чайка“ се свърза с екипа ни, за да сигнализира за окаяното състояние, в което се намира районът, намиращ се в близост до дома му. Варненецът разказва, че са възникнали доста проблеми по време на изграждането на нови паркинги:

Пиша ви от квартал „Чайка“, където с пълна сила тече изграждане на нови паркинги. И заради това искам да ви покажа със снимки несправедливости и грозни картини, свързани с това.

Между блок 20 и блок 21 има трафопост, там има пътечка, покрита с балчишки камък, която води към квартален супермаркет. Може да се види на снимката:

Снимка: Ст. Ст.

Като правиха паркинга всичко разкопаха и си оставиха ръцете. Първо, че разбиха пътеката и не я оправиха. Около електрическия стълб всичко е разкопано и всеки ден се молим с комшиите, като минават децата от училище „Раковски“ или като някой пенсионер отива в супермаркета или в Курортна поликлиника, да не го удари ток.

Снимка: Ст. Ст.

Също така така направиха тротоара така, че единият му ъгъл вече се наклони, само няколко месеца след поставянето вече се клати.

Снимка: Ст. Ст.

В съседство срещу паркинга на блок 21 изкопаха градинката, направиха дупка в нея, после нахвърляха чакъл и си заминаха. Вижте снимката:

Снимка: Ст. Ст.

Грозно е и ужасно. Пред другите блокове слагат пръст. Пред блок 11 и на ъгъла срещу супермаркета и по-нагоре. Сигурно и трева ще засядат, но тук, на паркинга до блок 21 и до трафопоста нищо не се случва. Защо така? Чакат пенсионерите да измрат и да отмине.

Снимка: Ст. Ст.
Снимка: Ст. Ст.

Ако вие не направите нещо, значи никой нищо не може да направи и няма бъдеще за този хубав квартал“.

Свои сигнали, идеи и предложения за градската среда във Варна може да изпращате чрез платформата signali.novavarna.net  както и по имейл на: press.novavarna@gmail.com

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.