in

Голямо тържество за всички гости, по случай Великден, организират домакините на Emerald Beach Resort & Spa

Снимка: Emerald Beach Resort, Равда

Остават броени дни по най-големия и светъл празник на пролетта!

Знаем, че всеки от нас очаква с нетърпение празничните и почивни дни, за да се събере със семейството си и да отпразнува подобаващо повода!

Петзвездният хотел Emerald Beach Resort & Spa, разположен по Южното Черноморие се утвърждава като една от най-предпочитаните дестинации за посрещане на семейни празници през последната година! 

Снимка: Emerald Beach Resort, Равда

След рекордния си брой гости по коледните и новогодишни празници, те успяха да впечатлят всички и по време на „най-дългото хоро“ за 3 март!

Празничното настроение отново е обвзело целия комплекс, а изненадите ще ви посрещнат още от самия праг с пленяващата дъха грандиозна тематична украса!

Снимка: Emerald Beach Resort, Равда

Прясно приготвени козунаци от тяхната пекарна, крехко агнешко месо, изобилие от пъстри яйца, ВЪНШЕН ОТОПЛЯЕМ СОЛЕН БАСЕЙН ТИП ЛАГУНА, уютна атмосфера със страхотни забавления за всеки от семейството – това са само част от нещата, с които ще ви обгърне престоят ви при тях.

Децата са главният акцент на всеки празник, затова за тях са подготвили целодневна детска анимация, много работилнички, боядисване на яйца, игри с награди и предстоящо обновление и разширение на детския кът.

Снимка: Emerald Beach Resort, Равда

Едно от любимите неща на всеки, който посещава Emerald са тематичните вечери с музикална програма. След множество реновации в ресторанта, той е готов да посрещне своите гости с бляскава програма за празника!

„Нашата основна цел е да създаваме незабравими преживявания и неповторими емоции за нашите гости! Усмивките им са нашия стимул да продължаваме да се надграждаме! Очакваме Великден с огромно вълнение, а на сцената на Emerald ще посрещнем изпълнители, за които получихме многобройни запитвания: Глория (04 май), Виво Монтана и Ивелина Колева (05 май)!“ – споделиха домакините от Emerald Beach Resort & Spa.

За всеки, който все още не е избрал къде да отпразнува Великден, може да направи своята резервация в Emerald Beach Resort & Spa, Равда и да се потопи във вълшебството, което са създали!

0 700 500 19 – Отдел „Резервации“
Emerald Beach Resort & Spa, ул. „Македония“ 61, Равда

https://emeraldresort.eu/bg/easter-2024/

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/