Категории: Любопитно

Ще има отвличане в „Ергенът“ тази седмица: Екипът на предаването се оттегля от снимачната площадка

Реклама

Все по-ожесточена става надпреварата за сърцето на „ергена“ Алек Младенов. Тази седмица в „Ергенът“ предстоят нови предизвикателства и междуличностни сблъсъци сред претендентките за сърцето на младия бизнесмен

В сряда вечер (1 май) зрителите ще станат свидетели на последната за този сезон индивидуална романтична среща в „Ергенът“, разкриват от бТВ.

„Гласът ти – музика за мен, очите ти улавят ме в плен, а когато те погледна, питам се защо душите ни преплитат се“, с тези думи най-желаният „ерген“ на България ще отправи към избраницата си специална покана за усамотение, което обещава да бъде повече от вълнуващо.

Алек ще пристигне в имението с автомобил, за да отведе дамата на едно специално място в сърцето на замъка в Критиния. Там двамата ще се насладят на удивително красива гледка. Алек ще изненада избраницата си и с нежно изпълнение на една от най-любимите си песни, а какво ще я накара буквално да се разтрепери и да не сдържи сълзите си, предстои да разберем точно в 20:00 ч.

В същото време Наум ще отправи към останалите участнички в имението повече от любопитно предизвикателство, наречено „Дами канят дами“. Дамите ще имат за задача да си организират срещи по двойки помежду си. Тъй като са нечетен брой, една от тях ще остане без „партньорка“, но това далеч не означава, че тя ще бъде безгласна буква – даже напротив. Когато срещите приключат, именно тя ще определи коя е била най-романтичната. А дамите от двойката победител ще могат да прекъсват разговори с Алек по време на коктейла когато и колкото пъти пожелаят.

Момичетата ще имат възможност също така да излеят душата си на белия лист на тема „Как те видях отстрани през изминалите месеци?“. Произведенията им обаче няма да бъдат адресирани към Алек, а към самите тях. Двойките, които ще пишат една за друга, ще бъдат определени чрез жребий, а чувствата, които ще се излеят на белите листове, далеч няма да бъдат само „любовни“ и ще станат повод за нови междуличностни пререкания.

Вечерният коктейл ще бъде белязан от лют конфликт. Решението на Алек на „Церемонията на Розата“ ще изненада всички участнички, както никога досега.

В четвъртък (2 май) дамите ще се потопят в автентичните гръцки традиции и обичаи и ще се впуснат в ожесточена готварска надпревара. Участничките ще трябва да приготвят традиционна гръцка вечеря.

По време на вечерния коктейл участничките ще бъдат разтърсени от решението на една от тях да отвлече „ергена“, за да го получи единствено и само за себе си. Дали Алек ще се появи за „Церемонията на Розата“ и какво ще накара екипът на предаването да се оттегли от снимачната площадка, предстои да разберем в 20:00 ч. по bTV!

По публикацията работи: Пламена Сутева 

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

МОН обяви с колко лева ще се вдигне заплатата на всеки един университетски преподавател у нас

От Министерството на образованието и науката (МОН) съобщават, че заплатата на всеки университетски преподавател в…

преди 5 часа

Идват порои: Ето в кои области в България ще се излее много дъжд утре

Нова порция дъжд идва към България. НИМХ обяви жълт код за 10 области в страната…

преди 5 часа

Огнена стихия в България: Гасиха пожара близо 20 часа (СНИМКИ)

От пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик съобщиха, че е имало голям пожар в землището на пазарджишкото село…

преди 6 часа

Важно за всички пенсионери в България: Ето какво обяви премиерът за пенсиите от 1 юли

Днес официално стана ясно с колко процента ще бъдат увеличени пенсиите в България от 1…

преди 6 часа

От НИМХ обявиха кога се очаква да вали дъжд в Източна България

От НИМХ представиха своята прогноза за времето за следващите 15 дни. Прогнозата е на дежурния…

преди 6 часа

Тридневен фестивал: Уникално събитие ще има за 580-ата годишнина от Битката при Варна

580-ата годишнина от Битката при Варна ще бъде отбелязана с тридневен фестивал през октомври, научи…

преди 6 часа