in

DS Home отбелязва 25-годишен юбилей със специални отстъпки и томбола за клиентите

Снимка: DS Home

Бъди част от нашия празник, вземи своята отстъпка от 25%.

С гордост и радост DS Home отбелязва своя 25-годишен юбилей! Полагайки основите през далечната 1999 г. в гр. Добрич, днес DS Home посреща клиенти в 6 магазина, разпределени в още 4 български града – София, Варна, Бургас и Албена.

По случай този значим юбилей, DS Home предоставя на своите клиенти ексклузивна възможност за пазаруване. През целия месец май, клиентите ще се възползват от 25% отстъпка на избрани артикули от различни продуктови категории. Над 250 стоки ще бъдат на изключително привлекателни цени, като по този начин всеки клиент ще има възможността да реализира своите  ремонтни или строителни планове, запазвайки баланса на своите финанси.

Компанията организира и томбола с предметни награди, които да бъдат в помощ за ремонта, градината или създаването на уют в дома. В нея може да участва всеки клиент, направил покупка в един от шестте магазина или онлайн на dshome.bg, в периода от 1 май до 31 май 2024 г. Победителите ще бъдат изтеглени в началото на юни 2024 г. Юбилеят ще бъде отбелязан и с  почерпка за посетителите на всеки магазин на 9 май 2024 г. от 10 часа.

Мартин Димов, управител на DS Home Варна и DS Home Албена

Мартин Димов, управител на DS Home Варна и DS Home Албена, споделя: „Този юбилей е отлична възможност за нас да изразим благодарността си към нашите лоялни клиенти. За нас е голяма чест и удоволствие да бъдем част от проектите на нашите клиенти и да ги подкрепяме в техните строителни и ремонтни проекти.  DS Home не само предлага висококачествени продукти, но и играе ключова роля в развитието на строителния сектор в България. Нашата компания е свързана с множество успешно реализирани проекти в страната и сме изключително благодарни, че все повече клиенти ни се доверяват.
Ние не само предлагаме висококачествени материали, но и налагаме висок стандарт на обслужване, компетентен сервиз и консултация. По този начин, успешно помагаме на строители , апликатори , инвеститори и търговци, като  сме амбицирани да задоволим всякакви нужди свързани със строителния и ремонтния процес. С нетърпение очакваме да отпразнуваме заедно с нашите клиенти този важен момент в историята на компанията ни. „

Компанията работи с водещи производители на строителни материали и гарантира високо качество и надеждност. В DS Home ще откриете не само широка гама от висококачествени строителни материали, но и разнообразие от аксесоари, инструменти, системи и оборудване за всякакъв вид проекти и всеки етап в строителството за дома, офиса, вилата – DS Home е начална точка за всичко свързано с ремонта и строителството.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/