Категории: България

Невена Цонева обяви защо тя и барабанистът Венелин Венков напускат „Ку-Ку бенд“ и Слави Трифонов (ВИДЕО)

Реклама

Късно вечерта в четвъртък Слави Трифонов обяви, че барабанистът Венелин Венков и певицата Невена Цонева се разделят с “Ку-Ку Бенд” след дългите години съвместна работа

„След толкова много години заедно, след толкова много албуми, концерти, телевизионни предавания, барабанистът на “Ку-Ку Бенд”, Венелин Венков реши да тръгне по свой път, творчески и личен. Заедно с него по творчески, личен и астрален път тръгна и неговата жена – Невена Цонева, произлязла от наш телевизионен формат, а след това певица и основно бекграунд в “Ку-Ку Бенд”. Пожелаваме им творчески и лични успехи. Благодарим за прекрасните моменти и многото успехи. Тъй като “Ку-Ку Бенд” е по-важен от всичко, ние ще направим необходимите конкурси, за да се сдобием максимално бързо с нов барабанист и нова певица. Музиката на “Ку-Ку Бенд” ще продължи да съществува“, написа Трифонов във Фейсбук.

Вчера Невена Цонева пусна кратко видео във Фейсбук, в което честити Великден и обяснява каква е причината за нейното напускане, както и това на барабаниста Венко.

„В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога – по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна. Вече не сме част от „Ку-Ку бенд“, поемаме по свой път. Вълнуваме се.

„Ку-Ку бенд“ за мен беше мечта и ще продължава да бъде мечта, защото това е едно от най-хубавите неща, които са се случвали в живота ми. Винаги, винаги, винаги ще ги обичам и винаги ще съм част от тях и те ще са част от мен, но взехме решение, което начертава нови неща за нас напред. Ще разберете какви ще са, но най-вече причината е семейството, любовта между мен, Венко и Сашко – нашия син Александър. Тъй като в семеен план също ни предстоят много интересни неща.

Пожелавам на всички да са здрави, Христос воскресе! Бъдете щастиливи. Обичайте семействата си и не спирайте да следвате мечтите си и това, което ви вълнува вътре в сърцата си. Бъдете благословени всички!“, казва Невена Цонева във видеото.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Доброволци изчистиха 100 тона боклуци от Максуда

Доброволци от различни райони на Варна се включиха в акция по разчистване на сметищата в…

преди 2 часа

Всички тези адреси във Варна и областта остават без ток в понеделник

На 20.05.2024 г. В периода 09:00 ч. до 16:00 ч. Поради извършване на неотложни ремонтни…

преди 2 часа

Най-вкусната селска манджа се приготвя по този начин. Бързо и с малко средства

Един от най-вкусните продукти на пазара в това време на годината е баклата. Сега ви…

преди 3 часа

Това са задължителните неща, които трябва да знаете за кърлежите

В сезона на кърлежите различни са факторите, които допринасят за тяхното развитие.  Влагата и обилната…

преди 3 часа

Много хора празнуват имен ден през новата седмица: Това е пълния списък

През новата седмица има много хора , които имат имен ден.На 21 май имен ден…

преди 3 часа

Във вторник е един от най-големите празници в годината

През новата седмица, на 21 май почитаме светите равноапостоли Константин и Елена. Църковният празник е…

преди 3 часа